0
Despre ce e viața ?

Totul se reduce la viață iar viața e limitată. Asta înseamnă că ai un timp limitat să faci tot ce ți-ai dorit și chiar dacă nu vrei, la un moment dat să mori. Asta trecând peste orice scop religios.
Spre exemplu:

Tu ai nevoie de 10 lei, eu ți-i dau și ești fericit că poți să-ți cumperi o ciocolată. Pe moment contează pentru tine că te-am ajutat, a doua zi ne murim amândoi călcați de autobuz. Așadar pentru ceilalți nu contează că ți-am dat 10 lei, noi suntem morți și tot ce am făcut nu mai contează.

Păi atunci ce contează ?
Contează ce simțim, ce trăim, contează amintirile, sentimentele și experiențele. Mai mult de atât, contează persoanele care îți oferă aceste lucruri.

Ce NU contează ?
Nu contează banii, educația, serviciul și tot ceea ce te împiedică să te simți bine, să traiești și să fi cu adevărat liber spiritual, mental și fizic.

Vor venii momente în viața ta când te vei simții „cumva” și în acele momente nu contează că ești director de bancă, că ai 1 milion de dolari, sau că ai terminat 2 facultăți. În momente ca alea te vei gândii la trecut, la amintirile frumoase, la persoanele care te-au facut să te simți bine și care poate încă o fac.
Faptu că ai bani sau că ești boss nu te vor scoate din starea asta ci doar amintirile, sentimentele și experiențele. Mai mult de atât, persoanele.
Așa că fă-ți viața așa cum vrei tu, nu cum vor sau îți impun alții. Dacă ai un șef care te fute mereu la muncă, arată-i că nu ești sclavul lui, enumeră-i morții și dă-ți demisia.
Bazează-te pe sentimente și lasă-te condus de instincte. Avem o lume așa frumoasă, exploreaz-o! Fumează niște iarbă! Relaxează-te și ieși din rutină!

SpeciMen
Scriu ce simt. Pastrez sentimentul real.
Your Name Email Website