2
ACTA actioneaza !

Se pare ca ACTA acționează. Aseară descărcam liniștit un fișier de pe torrent și surpriză sau nu antivirusul mă avertizează că cineva încearcă să-mi intoxice cacheul DNS-ului. Asta chiar inainte să se termine de descărcat fișierul cu câteva secunde. Foarte ciudat.
La început am crezut că e doar un „hacker” care a încercat să mă infecteze.
Bun. Am verificat totuși pe Google IP-urile să văd dacă pot afla și alte informații și spre surprinderea mea, am aflat ca IP-urile aparțin chiar Romtelecomului (cei de la care am net). Iar IP-urile mai sunt și listate prin niște „blacklist-uri”. Așadar de ce vroia să mă infecteze Romtelecomul ?
Singurul motiv plauzibil e că sistemul lor a văzut că descarcam un torrent, ceea ce e ilegal, spune ACTA și au vrut să schimbe informațiile DNS.
IP-urile sunt: 193.231.100.130 și 193.231.100.134 . (click pe linkuri pentru a afla mai multe detalii)
Iar aici e un printscreen din momentul în care au încercat să mă infecteze.

Imediat după acest eveniment straniu, am scris un post asemănător pe forumul softpedia, dar, din păcate, unul dintre administratorii cretini l-au șters fără motiv. Fapt care lasă și mai multe suspiciuni.
Haide-ți să spunem cu toții STOP ACTA sâmbăta asta !

SpeciMen
Scriu ce simt. Pastrez sentimentul real.
2 Comments
 1. Mai e o explicatie, dar nu iti place.

  Esti prost si paranoic, iar de aceea Romtelecom si Softpedia vor sa te hacuiasca 🙂
  Desigur, e o conspiratie!

  E normal sa nu stii cum functioneaza internetul si propagarea DNS-urilor, dar e anormal sa tragi astfel de concluzii, ba chiar esti de „rasul curcilor”.

  Nu mai trage torente, pune mana pe carte (chiar si de IT); gandeste cand deschizi gura sau te apropii de tastatura.

  P.S Cu acest comentariu te-am hacuit 🙂

  • imi plac persoanele care vor sa para destepte, chiar inteligente, dar, se fac singure de cacat. sunt de acord cu tine, pune mana pe o carte 🙂

Your Name Email Website