0
Care-i treaba cu paginile de facebook ?!?!

De la o vreme văd pe facebook, din ce în ce mai multe pagini, și nu mă refer la cele oficiale, ci la cele de căcat gen „noi suntem fete” (deci sugeți pula), „iubim animalele” (deci vă futeți cu câinii), „generația curvelor” (stați liniștite, și mamele voastre au fost curve, cum credeți că ați apărut?) iar exemplele pot continua.
Aceste pagini sunt fără rost, ba chiar mai mult sunt în plus, mă întreb totuși unde se găsesc ratații care dau like și care chiar savurează căcaturile servite la tavă pe peretele lor. E ca și cum aș merge la Gigică acasă, mă slobozesc pe peretele din camera lui, iar el, în loc să-mi fută una, îmi mulțumește că i-am redecorat tapetul. Evident, e dreptul fiecăruia să facă ce vrea, însă consider că ar trebui să existe o limită legală pentru prostie.
Dar mai sunt și pagini cu rost dar cu admini proști, genu care dau share toată ziua la pagina lor de căcat, ba pe alte pagini, ba pe alte profile, dupa care te bagă în seamă pe chat și îți promit că îți sug pula, de două ori, dacă le dai și tu „un amărât de like” iar tu o faci, pentru că te-ai săturat de labă.
Acum că am definit ce pagini sunt ok și ce pagini nu, voi trece la explicații răspunzând la câteva întrebări.

Ce e defapt o pagină de facebook și ce face ea ?
O pagină de facebook e practic o unealtă de marketing prin care aduni fanii produselor pe care le oferi sau reprezinți și îi antrenezi cu actualizări, oferte, tot felul de lucruri de genu și în același timp îi ți aproape. (faq)

De ce nu e bine să sugi pula pentru like-uri ?
Dacă vrei să ai succes cu un lucru îl vei prezenta celor interesați de el, corect ? Așadar degeaba pui cinci țigani să dea like paginii Academiei Române, pentru că în final ei nu vor da like niciuneia dintre postări (pentru că nu pot citi), nu vor cumpăra niciun DEX (pentru că nu pot citi) și practic degeaba îmbogățesc numărul de like-uri dacă nu ajută efectiv la nimic, sunt doar fictivi. Gândește-te (dacă faci vreodată asta) la ei ca la un tată mort, ai tată și defapt nu ai. Iar prin urmare tu tocmai ai supt pula pe gratis.

Sper că după toate astea am convins câteva persoane să renunțe la ideea de a face o pagină diareică pe fb, sau chiar să le închidă pe cele existente (cu plăcere!).
Apropo de asta, dă şi tu un amărât de like aici: http://www.facebook.com/specimen.ro (fac orice!).

SpeciMen
Scriu ce simt. Pastrez sentimentul real.
Your Name Email Website