Posts Tagged with frumos
0
Vara asta

Vara asta vreau să mă sparg de tot, să îmi împing limitele până la extrem, să experimentez și să fac lucruri noi ( asta ar fi ceva ).
Am început cu dreptul ( nu cu facultatea ) și așa vreau să continui. Îmi place sentimentul ăsta care ti-l oferă vara, căldura, libertatea aia sublimă, e ceva care te pătrunde cu totul și te motivează să te simți bine.
Clar vreau să ating nirvana și alte stări de existență, bucuria de a trăi ( asta până mor ).
Vara asta vreau să fac cât mai multi kilometri cu bicicleta, să ajung în locuri noi și să parcurg cele mai distruse și mai periculoase trasee pentru bicicletă ( sau nu ). Vreau să ajung cu bicicleta la munte, la mare și cine știe unde mă vor mai duce roțile…
Cam astea-s în mare parte planurile mele de vară. Acum nu mai rămâne decât să trec la practică.
O vară pe cinste tuturor!!! 🙂

1
Gânduri de Crăciun

Și astăzi îmi aduc aminte de verile călduroase cu zile mult prea scurte si nopti prea lungi. În acele veri parcă bucuria plutea în aer și te împingea la isprave care mai de care. Am petrecut multe veri, acasă sau la țară de câteva ori plecat la Marea Neagră dar toate aveau în comun sentimentul ala de libertate profundă și posibilitățile infinite de a face orice. Acelea erau zile în care fără să am vreun program aveam ce face toată ziua iar plictiseala nici nu știam cum arată. Fie că jucam fotbal in fața porții pe cimentul incins de soare fie că ne stropeam cu sticlele găurite cu cuiul în dop, ne distram. Nu aveam calculator, playstation sau xbox dar nici nu îmi trebuiau, afara cu prietenii ma simțeam cel mai bine.
Sub cerul plin de stele și supravegheat de lună umblam cu bicicleta pe fiecare stradă din cartier savurând acea liniște a nopții. Totul era de basm.
Când ți-a trecut viața rămâi cu amintirile așa că asigură-te că ai cât mai multe si cât mai placute.

1