Archive for decembrie, 2011
1
Gânduri de Crăciun

Și astăzi îmi aduc aminte de verile călduroase cu zile mult prea scurte si nopti prea lungi. În acele veri parcă bucuria plutea în aer și te împingea la isprave care mai de care. Am petrecut multe veri, acasă sau la țară de câteva ori plecat la Marea Neagră dar toate aveau în comun sentimentul ala de libertate profundă și posibilitățile infinite de a face orice. Acelea erau zile în care fără să am vreun program aveam ce face toată ziua iar plictiseala nici nu știam cum arată. Fie că jucam fotbal in fața porții pe cimentul incins de soare fie că ne stropeam cu sticlele găurite cu cuiul în dop, ne distram. Nu aveam calculator, playstation sau xbox dar nici nu îmi trebuiau, afara cu prietenii ma simțeam cel mai bine.
Sub cerul plin de stele și supravegheat de lună umblam cu bicicleta pe fiecare stradă din cartier savurând acea liniște a nopții. Totul era de basm.
Când ți-a trecut viața rămâi cu amintirile așa că asigură-te că ai cât mai multe si cât mai placute.

1
M-am întors !

După o perioadă de timp destul de lungă, m-am întors. Acum cu domeniu.ro şi host propiu. De acum înainte blogul se va îndrepta într-o cu totul altă directie. Am idei şi perspective noi care se vor remarca cu fiercare post pe blog. În fond am rămas la fel. Pe mai târziu!
P.S.: Încă nu am ales o temă aşadar tema se poate schimba oricând.
P.S.S.: Pentru cei care nu ştiu vechiul blog sau vor să îl recitească, îl pot găsi aici: old.specimen.ro.
PACE! 🙂

1